Teşekkürler!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, çok ileriyi görmüş gerçek bir lider, örnek bir devlet adamının, Atatürk’ün açtığı yolda bugün Bartın Milletvekili olarak karşınızdayım. Üstelik bu güzel şehrin ilk kadın milletvekili olmanın haklı gururunu taşıyorum. Cumhuriyet tarihimizde 33 ilimizden hiç kadın milletvekili seçilmemişken, biz Bartınlılar bu kaderi değiştirdik.
 
Bartın’ı ve sizleri hak ettiğiniz saygı diliyle temsil edeceğim. Fikri ne olursa olsun yurttaşlarımızı ayırmayacağım. Uzlaşmanın zayıflık değil bir erdem olduğunu söylemekten vazgeçmeyeceğim.
 
Hukukun üstünlüğünü tekrar hayata geçirebilmek, tüm yurttaşların adaletli ve eşit koşullarda yaşayabilmesi için bütün gücümle çalışacağım. Uzlaşı ve hassasiyet içerisinde çalışan, umutları yeşerten, örnek alınan bir Bartınlı olarak sizleri temsil edeceğime söz veriyorum.
 
Demokrasi ve adalet mücadelemizi taptaze tutacağız ve Cumhuriyet Halk Partililer olarak umutsuzluğa mahal vermeden azimle yolumuza devam edeceğiz.
 
Bana inanan tüm yurttaşlarımıza, seçim süresi boyunca dayanışma içinde çalıştığım adayımız Fahri Özsoy’a ve tüm parti örgütümüze teşekkür ediyorum.
 
Saygılarımla.